Program Agenda

Home » Program Agenda

Convention & Expo Day 1 March 26, Event Timing: 11.00 AM - 6.00 PM
(11.00 AM to 1.00 PM - Gates open / Registration)

1 pm to 1.30 pm - Welcome Ceremony

1.30 pm to 2 pm - Speaker 1 ( Shahin Pilli ) (30 mins)

2.05. pm to 2 45 pm - Speaker 2 Key Note (Simon Chan) (40 mins)

2.45 pm to 3.10 pm - Break/ Snack Time/ Networking

3.10 pm to 3.15 pm - Announcements

3.15 pm to 3.45 pm Speaker 3 - (Carlos Antonio Garcellano) (30 mins)

3.45 pm to 4.00 pm - Raffle/ entertainment

4.00 pm to 5.00 pm - Speaker 4, 5, 6, 7 - ANCE Inspire Talks (Sheila, Marco, Evan, John) (1 Hour)

5.05 pm to 5.45 pm - Speaker 8 - Key Note (Mark Davis) (40 mins)

5.45 pm to 6.00 pm - Announcements / End of Day 1 Activity

Convention & Expo Day 2 March 27, Event Timing: 8.00 AM - 3.00 PM
(8.00 AM to 9.00 AM - Gates open / Registration)

9.am to 10.00 am - Speaker 9, 10, 11, 12, 13, - Panel International Business (1 Hour) (Raymond, Silard, Dallas Baldri, Tahir, Irene)

10.00 am to 10.15 am - Break/ Snacks/ Networking

10.15 am to 10.55 am - Speaker 14 - Key Note (Masa Cemazar) (40 mins)

10.55 am to 11.10 am - Raffle / Entertainment / Break

11.10 am to 11.40 am - Speaker 15 (Ken Seto) - (30 mins)

11.40 am to 12.10 pm - Speaker 16 (Robert Butwin) - 30 Mins

12.10 pm to 12.50 pm - Lunch Break (55 mins) Raffle / Announcements

12.50 pm to 1.20 pm - Speaker 17 (Tahir) - (30 mins)

1.20 pm to 1.25 pm - Announcements - Final Speakers and Closing of Convention.

1.25 pm to 1.55 pm - Speaker 18 (Joseph Lim) (30 mins)

1.55 pm -2.00 pm, - Announcements

2.00 pm to 2.45 pm - Speaker 19 (Tom Big Al) (45 mins)

2. 45 pm to 3.00 pm - Closing Remarks / ANBL AWARDING End of Day 2 Activity

3.00 pm to 4.00 pm - Expo - Networking - Good Bye - SEE YOU AT : ANCE LEAD 2018 #ANCE #LEAD2018

Day 2 - March 27, 2017 ANCE CAR SHOW - 6 PM - 10 PM - METRO-TENT Open for Public ( FREE ENTRY )

Day 2 - March 27, 2017. Gala Night - ( VIP and Gold Tickets Only )

7.00 pm to 10.00 pm - Gala and ANCE Awards Nights @ Metrotent Plaza, Metrowalk

Note: Mel clarion is admitted in the hospital and is very sick, so speaker number 12. Tahir will speak in mel clarion place